fbpx
vinter 2022, front

For program se lengre ned

Treungen Vinterfestival 2022 avlyses!

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse Treungen Vinterfestival, som etter planen skulle avholdes på Oslofjord Convention Center den 18. og 19. november.

 

Treungen feiret i august sitt 20-årsjubileum. Det ble tidenes fest og markering, med tusenvis musikkglade besøkende. Treungen hadde håpet på å fortsette den eventyrlige festen på Vinterfestivalen. Slik blir det dessverre ikke i år.
– Forhåndssalget av billetter har ikke gått så bra som vi hadde håpet. Vi tror at usikkerheten knyttet til forhold som påvirker folks økonomi er en viktig del av grunnen. Som et lite foretak og en liten festival i den store norske sammenhengen,
er vi helt avhengige av et solid forhåndssalg for å sikre den gode festivalopplevelsen for alle våre publikummere, sier festival styret.
Oslofjord Convention Center så frem til å være vertskap for musikkglede, men har stor forståelse for avgjørelsen.
– Vi har hatt en god og stødig partner i Oslofjord Convention Center, som forstod våre behov og utfordringer. Konferanselandsbyen er en av få lokasjoner med god nok plass og alt på et sted.
Alt ligger til rette for en skikkelig festivalopplevelse der også på vinterstid. Vi ser frem til videre samarbeid og vi starter allerede nå planleggingen av neste års Vinterfestival.
Alle som har kjøpt billett får refundert pengene, inkludert billettavgift.
Spørsmål kan rettes til bestilling@treungen.no
Vi ser ellers frem til å møte nye og gamle Treungen-venner på Treungenfestival 2023, 2-6. august.
occ-kart-transp