fbpx

Betingelser + camp info

Ved kjøp av billetter fra Treungenfestivalen har du akseptert festivalens betingelser.
treungen.no/betingelser/

Det er ikke refusjon på billetter som er bestilt, festivalen forbeholder seg retten til å
kunne endre musikk programmet om diverse uforutsett skulle oppstå.
Pass godt på båndet ditt, mistet/ødelagt bånd erstattes ikke.

Treungenfestivalen kjører kampanjer på billetter utvalgte helger i året
og prisane vil justere seg ettersom musikken blir satt sammen, stort sett
er early bird det beste kjøpet, men det garanteres ikkje.

Det er 50% på ledsager som gjelder ut fra pris i døra.

Betingelser ved kjøp av billetter som inkluderer campingminihytte:

Treungenfestival campinghytter er svært enkle hytter som er ment som en gest til publikum som ikke har telt eller ikke liker å ligge i telt og ikke har anledning til å benytte bil eller campingvogn. Det fungerer bra når det regner å ligge i slik hytte.

Hyttene har fra 2-6 sengeplasser, hoveddør, rømningsluke/vindusluke bak, og madrasser. Du må ta med sengetøy, hengelås og skøytekabel om du ønsker strøm, alle som har bestilt hytte er ansvarlig for å sjekke at brannvarsler fungerer samt gjøre seg kjent med brannslokningsapparat punkt. Ved feil og mangler skal dette rapporteres til vaktmannskap eller innsjekking personell.

Har du bestilt hytte inkl. billetter kan den ikke avbestilles.

 

 

For bestilling sjekk link: https://treungen.no/billetter/

Camp info
Alle som har kjøpt billetter til Treungenfestival camping må lese denne informasjonen.
Innsjekk starter onsdag. 3 august kl 10:00

Festival-campinga er dei siste åra stadig blitt utvida, og har i dag omlag 1100 plassar. Campinga ligg rett ved festival-området, med kort avstand til flott badestrand og til Treungen sentrum. Inne på camping-området er det sanitærbygg og dusjar og matsal.

Alle som kommer på campingen onsdag er høg grad sikra ønske plass, kjem du torsdag er også sjansen høg for at du får den plassen du ønsker.


Festivalen tilbyr strøm som ekstra valg når du bestiller billett.
Strøm garanteres ikkje om det blir 
overbelastning eller om nokon har dårlige kabler, denne helga er strømnettet belasta opp mot max grensa slik at det er ikkje nok strøm til fleire eller 1000 kontakter, husk å ta med skøyteledning. Helst 25 meter.

Alle som skal inn på festivalcampinga må også ha betalt for å inn på konsertområdet.
Info

 

(Treungenfestival har 18-års grense)

Festival-campinga er eit lukka, innegjerda område, med aldersgrense 18 år. Det er lov å fritt nyte alkohol på området,.men det betyr ikkje at ein kan gjere som ein vil. Profesjonelle vaktselskap er tilstades heile døgnet, og ser til at alle har det bra og kosar seg. Og alle som velger å kjøpe i porten risikerer å bli plassert på utvida område. Festivalen organiserer plass til alle som bestiller før og om mange tek sjansen på å kjøpe i porten vil me får utfording på plassen. NB straum er tilleggsvalg når du kjøper billett.

Treungenfestivalen kjører kampanjer på billetter utvalgte helger i året
og prisane vil justere seg ettersom musikken blir satt sammen, stort sett
er early bird det beste kjøpet, men det garanteres ikkje.

Med over 3.000 overnattande er det diverre ein risiko for at nokon ikkje heilt veit forskjell på ”mitt og ditt”. Pass difor godt på sakene dine. Festivalen tek ikkje ansvar for forsvunne eigedelar.

For å få ei effektiv utnytting av campingarealet har vi både campingpass med plass, og campingpass-kun tilgang. Når fleire skal overnatte saman kan dykk kjøpe pakkepris 2 personer sammen eller be om tilbud frå 3 personer sammen og oppover.

INNSJEKKING

Ved ankomst må alle ut av bilane for å få armband, og ev. legitimere at ein er over 18 år. Kvart køyretøy får plass-oblat som skal leggast i frontruta, eller anna synleg stad.

All tildeling av plass skjer fortløpande ved innsjekking, og det er ikkje høve til å bestille spesiell plass på førehand. Dersom ein ynskjer fleire plassar samla, må dette registrerast og betalast av den fyrste som sjekkar inn. Det er ikkje høve til å kjøpe fleire plassar enn det sjekker inn personar. Vi prøver så langt som råd å oppfylle spesielle ønsker om plass, men garanterer aldri spesielle plassar.

Vi gjer merksam på at den private campinga, Saga camping som ligg rett ved festivalcampinga. Denne inngår ikkje i arrangør sitt opplegg, og her må campingplass tingast i tillegg til festival-billettar.

Vår største frykt er at det skal oppstå brann eller gass-lekkasje, og vi gjer ein del tiltak for å vere så førebudd som råd på noko slikt.
La brannsløkkings-apparat, brannslangar, vass-tankar og anna utstyr få stå i fred. Kanskje er det nettopp du og dine venner som vil trenge det !

Badestampar, bålpanner og røykmaskiner er ikkje tillatt.

Det er heller ikkje tillatt å ta med dyr på campinga.

SJEKK EL-ANLEGG, GASS OG BRANNSLOKKINGSAPPARAT FØR DU REISER. DU ER PÅLAGT Å HA BRANNSLUKKER OG RØKVARSLER/GASSVARSLER FOR Å KOMME INN PÅ CAMP

Treungenfestival har aldersgrense 18 år.

E-post: bestilling@treungen.no