fbpx
FESTIVAL CAMPEN
camping

Den beste festivalopplevelsen!

Treungenfestival 2020, 29. juli til 2. august

 

Hele området er dekket med strømforsyning, og strøm er inkludert i Campingpass.

Festival Campingen er et lukket, inngjerdet område med 18 års aldersgrense. Det er lov å nyte alkohol fritt inne på området. Dette betyr ikke at man kan gjøre som man vil. Et Profesjonelt vaktselskap er til stedet hele døgnet, og sørger for at alle skal ha det bra og kose seg.

Med over 3.000 overnattende er det dessverre en risiko for at noen ikke helt vet forskjell på ”mitt og ditt”. Pass derfor godt på sakene dine. Festivalen tar ikke ansvar for forsvunne eiendeler.

For kjøp av billett sjekk i menyen øverst, du kan kjøpe pakkepriser fra flere personer og oppover. Til flere som camper sammen sparer du litt ved felles bestilling, festivalen har også små mini campinghytter for utleie om du ikke vil ligge i telt.
Ved bestilling eller spørsmål send mail på bestilling@treungen.no husk å oppgi din adresse ved bestilling, festivalen sender da ut billettfaktura som gjelder som din billett når den er betalt.

INNSJEKKING

Ved ankomst må alle ut av bilene for å få armband, og legitimere seg og bevise at man er over 18 år. Alle kjøretøy vil da bli sjekket av vekterne på stedet.

Alle får utdelt plass ved innsjekking, og vekterne viser hvor du skal stå og hvordan det skal plasseres. Følg anvisningene som vekterne gir, hvis ikke kan du riskikere og må flytte på bil/campingvogn el. etter du har rigget deg på plass, Hvis man ønsker flere plasser sammen, må dette registreres og betales av den første som sjekker inn. Vi prøver så langt det lar seg gjøre og oppfylle spesielle ønsker, men dette kan vi ikke garantere.

Vi gjør oppmerksom på at Saga Camping som ligger rett ved festivalområdet er en privat Campingplass, så hvis du ligger på denne må du kjøpe festivalpass i tillegg.

Vår største frykt er at det skal oppstå brann eller gass-lekkasje, og vi gjør en del tiltak for å være forberedt på en slik situasjon.

La Brannslokningsapparat, brannslanger, vanntanker og annet utstyr være i fred.
Kanskje er det nettopp du eller noen av dine venner som trenger dette utstyret!

  • Badestamper, bålpanner og røykmaskiner er ikkje tillatt.
  • Det er heller ikke tillatt å ta med dyr på campingen.
  • SJEKK EL-ANLEGG, GASS OG BRANNSLOKKINGSAPPARAT FØR DU REISER.
  • Treungenfestival har aldersgrense 18 år.
  • Arbeidsbiler med verktøy i kan heller ikke inn på campingenInfo side old.treungen.no
FESTIVAL CAMPEN

1.200 PLASSER

Utvidet campingområde med hele 1200 plasser, fantastisk atmosfære og god stemning.

18 års grense

Festival-campinga er eit lukka, innegjerda område, med aldersgrense 18 år