fbpx
FRIVILLIG

For å lage en fantastisk festival trenger vi verdens beste folk. Hvert år har vi hundrevis av dyktige og engasjerte frivillige som bidrar til å skape den helt spesielle stemningen som er på festivalen. De frivillige er ryggraden i festivalen, og uten dere ville det rett og slett ikke blitt noe festival. Så, tusen takk for at du bidrar!

Er du interessert i å være med? Ved å være frivillig får du mye tilbake for innsatsen. Vennene du ikke har møtt enda, festene du ikke vil gå glipp av og samholdet du kommer til å savne. Ikke minst får du eget festivalpass.

INFORMASJON OM PROSESSEN

  • Mail om du har fått jobb på festivalen kommer fortløpende etter du har søkt. Det kan ta opptil ca 14 dager før du hører noe. Du får samtidig vite hva du skal jobbe med. Dersom det er fullt på gruppene vil du bli satt på venteliste, dette får du også mail om.
  • Mellom 1. mai og 1. juni ringer din gruppeleder deg for å avtale arbeidstider. Sørg derfor for å ha avtalt ferie med eventuell jobb og familie

NÅR OG HVOR MYE JOBBER JEG?

  • Som frivillig jobber du enten før festivalen eller under. De aller fleste vil jobbe under festivalen, siden vi har størst behov da.
  • Hvis du blir satt opp i forkant av festivalen, vil du arbeide 2 – 4 dager.
  • Dersom du jobber under festivalen,vil du som regel arbeide en dagvakt og to kveldsvakter.

All arbeidstid avtales med dine gruppeleder, som ringer deg mellom 1. mai og 1. juni.

HVA FÅR JEG?

  • Festivalpass for alt som skjer på Treungen under festivalen
  • Gratis camping for de over 18 år. Vi sender ut påmeldingsinfo i egen mail i løpet av våren.
  • Frivilligfest
  • T-skjorte
  • Mat når du jobber. Enten på frivilligområdet eller levert der du jobber.

HVILKE KRAV STILLES TIL FRIVILLIGE?

Du skal være edru på jobb, møte opp presist og jobbe alle avtalte timer. Vær klar over at du blir fakturert for prisen av et festivalpass hvis du henter festivalpasset, men ikke jobber avtalt antall timer. Vi sørger for at du får vite når du skal jobbe og møte opp, samt at du får arbeidsinstrukser og mat den dagen du jobber. Dersom du ikke kan jobbe, skal du si ifra så fort som mulig.

Husk også at du er festivalens ansikt utad. Vi håper du er en stolt festivalhjelper som sprer like mye humør og energi som festivalen er kjent for.

Er jeg for gammel til å være frivillig? Nei, aldri.

Er jeg for ung? Ja, hvis du er under 16 år. Noen jobber (eksempelvis bar og publikumsservice) krever at du er over 18.

Kan jeg campe hvis jeg er under 18 år?  Nei det er dessverre 18-års aldersgrense på campen. Er du under 18 år og ønsker å være frivillig må du sørge for egen overnatting.

HVILKE OPPGAVER KAN JEG VELGE MELLOM?

Bar (over 18) – I baren jobber du i hovedsak med å servere våre trivelige festivaldeltagere drikke.

Barlager (over 18 år) – For at vi skal ha de mest effektive barene i Norge trenger vi en staut gjeng som smiler selv etter mange timers løfting, flytting, og bæring. Dette er en knallhard jobb som krever at du takler stress og hardt arbeid. Vi skal være den blideste og mest sammensveisede frivilliggjengen

Båndpåsett (over 18 år) – Ditt ansvar er å ta imot festivalbilletten og bytte det i festivalarmbånd. Du er blant de første frivillige som publikum møter på festivalen.  Her trenger vi folk med god ordenssans som kan se forskjellen på blått og grønt bånd. Vi trenger deg som takler kø og har godt humør!

Campdrift (Over 18 år) – Vi skal lage tidenes beste festivalcamp, og søker deg som vil være med å gjøre campen til et trivelig sted å bo! Vi trenger frivillige til opprigg og til å jobbe under festivalen. Du får flere ulike oppgaver å velge mellom, og varierte dager med både rolige og hektiske perioder. Under festivalen er noen av de viktigste oppgavene billetthåndtering og båndpåsett, være informasjonspunkt for de som bor på camp, sjekk av bånd ved innslipp, være portvakt og hjelpe med andre ting som dukker opp underveis. Vi søker deg som er blid og serviceinnstilt, vil jobbe med kule folk og kose deg på idylliske Camp Korten.

Chip-påfyll – Du fyller opp publikums betalingschiper som brukes som betalingsmiddel på festivalen.  Du bør du være serviceinnstilt, smilende og takle hektiske perioder.

Diverse – Har du noen spesielle egenskaper som du har lyst til å fortelle oss om? Eller mye erfaring med arrangement og produksjon og annet? Fyll ut skjema så har vi kanskje en jobb som passer deg!

Opprigg – Opprigg rigger hele festivalen i forkant. Dette er fysisk tungt arbeid, så her må du være sterk, gjerne ha litt praktisk erfaring og ikke være redd for å ta i et tak. Du jobber ca 28 timer fordelt på 3 eller 4 dager før festivalen starter. Det blir mye bæring, gåing og tunge tak, så ta på snekkerbuksa og arbeidssko. (OBS: begrenset antall plasser. Du må sørge for egen overnatting før campen åpner).

Publikumsservice  (over 18) – Du er festivalens ansikt utad. Det er du som ønsker besøkende velkommen når de kommer inn på festivalen. Det er du som passer på at de ikke forviller seg til scenen eller på backstage eller til feil utgang. Du har fortløpende kontakt med profesjonelle sikkerhetsfolk hvis du trenger hjelp med noe.

Renovasjon – Trash is glory er mottoet til renovasjonsgjengen! Du jobber med å plukke søppel og gjøre festivalområdet trivelig. Vi ønsker å være så miljøvennlige som mulig og da trenger vi flinke frivillige som kan forskjellen på papp og plast! Du blir fordelt i små grupper med en gruppeleder som jobber sammen med deg ute på festivalområdet. Det er hektisk, men det blir toppstemning!

Trivsel og catering – Her vil du sørge for at de frivillige som jobber får mat og drikke, vann og kaffe, og kanskje til og med en god klem. Hygiene, orden, smil og gode ben er nøkkelord!

Camp – 

BLI FRIVILLIG

 Ta steget – bli frivillig på Treungen

Send mail på bestilling@treungen.no